Att känna sig uppskattad

Att känna mig uppskattad av folk i min närhet är nått jag söker jättemycket efter. Jag har har hela mitt liv känt mig underlägsen när det gäller vänner osv. Vet att jag aldrig har varit någons förstahandsval utan snarare folks sistahandsval. Under min uppväxt så har jag fått många erfarenheter och har lärt mig bland annat att folk har sån skev uppfattning om hur människor ska vara, man ska vara skitsnygg smal ha dyra kläder/saker och helst ska man vara skit elak. Självklart tycker jag att det är helt sjukt att det är så man ”ska” vara. Jag tror iallafall att snällhet kommer vinna i längden. Många ”elaka” människor blir ”populära” för att andra blir typ rädda för dom och tycker att dom är coola, eller så vill dom själva inte råka ut för deras elakheter.
Alltså så måste man alltså vara typ populär cool och ”elak” för att bli uppskattad av andra?
Jag har alltid försökt mitt bästa att vara snäll mot alla, även dom som behandlar mig som skit, jag har varit blyg osv. Men det jag stör mig mest på är människor som skulle kunna tänka sig att vara med t.e.x mig men inte ”vågar” för man är rädd för vad alla andra ska säga.

Iallafall så har jag 1 person som jag växt upp med sen dagis som alltid funnits där för mig, och det är jag evigt tacksam för.

Nått som fick mig glad/känna mig uppskattad var när jag fick mitt jobb på Ica.
Jag sitter mest i kassan där jag (oftast) känner mig trygg och jag tycker om att träffa folk och kunna hjälpa till om dom behöver hjälp.

Jag spelar gitarr, piano , fiol och sjunger, så när jag får förfrågningar om att spela på avslutningar eller konserter så känner jag mig även då uppskattad.
Så alltså måste man typ hitta egna saker som gör att man känner sig uppskattad. För folk är ju inte så bra på att visa uppskattning för andra, dock en människa som får mig att känna mig väldigt uppskattad är min systerdotter på mammas sida, hon är 6 år och vet att jag är hennes moster men kallar mig för hennes syster :)…
bilder 134.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s