Min kamp mot min ohälsa

Hej, jag heter Tilda, går i 9:an dock så går jag ej i skolan just nu. Här kommer jag bland annat att skriva om min psykiska ohälsa och om min erfarenheter om myndigheter, och mitt liv helt allmänt. Jag har lidit av ångest och depression i närmare 9 år. Ätit antidepressiva i snart 3 år. Jag vill dela med mig av min berättelse även om den inte når ut till många alls, men jag vill på nått sätt försöka minska skammen som finns runt psykisk ohälsa genom att dela med mig av mina erfarenheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s