Rutiner

Godmorgon eller nu är det väl förmiddag 😉 Idag var det första dagen på typ 1 månad som jag gick upp och åt frukost, klädde på mig och borsta tänderna innan typ 13-13.30 på dagen. Jag har alltså just nu slutat skolan så då tappar man lätt rutinerna och jag sover tills typ 14.00 då jag går upp och duschar osv eftersom jag jobbar kväll och börjar 16.00.

Men som sagt så är rutiner väldigt viktigt för att man ens ska fungera. Sånt trodde jag inte alls på för typ 1 månad sedan men känner nu att när jag mest har sovit och vilat om dagarna så har jag blivit att må sämre. Visst är det viktigt att vila emellanåt men om det är näst in till det ända man gör så blir inte det heller bra.

Precis när jag slutade skolan för typ 2 månader sedan så hade jag fortfarande lite rutiner, jag gick upp runt 9-10 tiden och gick ofta direkt ut till stallet, folk som håller på med hästar vet att det tar iallafall runt 3 timmar per dag i stallet, sen var det typ dax att jobba så då fanns det nått att göra om dagarna. Men ju mer tiden gick så tröttna jag. Och det dummaste man kan göra då är att sluta göra saker som man egentligen tycker är roligt, då det tyvärr oftast blir så att man bara ligger i sängen hela dagarna.

Men nu ska jag iallafall försöka att få tillbaka mina ”morgonrutiner” till att börja med.

Kram.

bilder 559bilder 557bilder 555bilder 562

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: ”ca-pub-6164834126210769”,
enable_page_level_ads: true
});

2 reaktioner till “Rutiner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s