Doktorn och socialen

Hej, idag har jag varit på 2 möten det tog typ sammanlagt 3 tim och 30 min. Var först till läkaren klockan 08.30, kollade upp min antidepressiva medicin och kom fram till att jag skulle byta till en ny, eftersom att jag haft samma i 3 år och den typ slutat värka. Doktorn sa även att det inte var relevant eller ”prio” ett med skolan just nu, vilket jag håller helt med om. Vet själv att jag inte klarar av skolan just nu, men jag ska fan visa för dom som inte tror på mig att jag kommer läsa upp mina betyg sen. Sen var jag till socialen vid 10.30 det gick väl rätt bra men tycker att dom ibland kan bemöta en med lite mindre respekt, så då blir det oftast att jag blir arg eller blir ledsen.

Sen var det dags att åka upp till labb och ta blodprover, har gjort det så många gånger förut men var ändå lite orolig då jag för typ 2 veckor sedan låg inne i Falun i 4 nätter och där fick jag ta ryggmärgsprov, då sticker dom alltså in en nål i ryggen mellan kotorna, sen ska ryggmärgsvätskan droppa ner i ett rör, tror dom tog typ 30 droppar från mig och det tar typ 5 min tills det är klart. Det var den värsta upplevelsen, det gjorde så sjukt ont, fick 2 panikattacker och läkaren var tvungen att sticka om 3 gånger för att jag fick sån panik. Fick även lugnande sista gången, så efter det tänkte jag om jag blivit sprut rädd och känner minsta lilla (har aldrig varit sprut rädd förut) så jag var lite nervös inför provet. Sen när jag kom in till labb tog sköterskan fram 8 stora rör, och tydligen skulle hon fylla alla med mitt blod, då blev jag ju inte mindre nervös liksom. Men när hon stack in nålen kände jag ingenting alls, bara att det var nått i armen, så efter ryggmärgsprovet verkar jag tappat känseln för alla andra stick haha 🙂 Dom fyllde iallafall 8 rör det gick bra men blev och skaka lite på slutet, så fick äta lite choklad och godis efteråt så jag ej skulle svimma. Proverna skulle iallafall skickas upp till Falun sen skickar dom svar, så får se vad proverna visar.

s 012s 014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s