Häst träning och 1 års kalas

Idag började jag dagen med att träna 2 av hästarna, Albin och Benjamin. Började med att longera Benjamin i ungefär 20 min, och körde sen några stretch övningar då han är väldigt stel för tillfället. Sen tog jag in Albin och började med att longera honom lika som igår för att han ska få komma i gång lite och släppa ut energi. Sen red jag i typ 15 min med ungefär samma övningar som igår. Efter varje pass om man ridit ute så måste man göra rent hovarna nu på vintern då det fastnar massa is, men det är ju typ helt omöjligt att få bort.

Sen var det dags att äta och sen hoppa in i duschen och fixa sig då jag skulle på 1 års kalas hos lilla Jill. Jill är Emelie och Morgan som har dom 5 andra hästarna som jag är med hjälpare tills dotter😊 jag var där i ungefär 4 timmar och bara myste. Det kommer nog bli en riktig häst tjej av Jill också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s