Magkatarr och medicin byte

Kroppen kan vara lite konstig ibland, kände igår av kramper i bröstkorgen och i övre delen av ryggen sen strålning ut i handen. Tänkte typ okej så ung och symtom på en hjärtinfarkt?, åkte i alla fall in till sjukhuset där dom tog blodtryck hade 133/77 lite högt för min ålder, sen lyssna dom på lungor och hjärta osv och konstaterade att jag hade fått magkatarr, antagligen då på grund av stress och ångest, så jag fick dricka någon äcklig vit tjock vätska, kändes ju inte direkt så lockande att dricka då det liknade något hela annat i konsistens och färg 😉 Det smakade i alla fall skit men jag fick åka hem efter ett tag i alla fall.

Idag var det första dagen som jag började trappa ner min antidepressiva medicin då jag ska byta medicin från Fluoxetin som jag ätit i cirka 3 år till Escitalopram. Så får se hur den medicinen funkar.

Sen åkte jag i alla fall och jobbade i 3 timmar innan jag åkte ner till min syster där jag ska sova ett par dagar nu.

 

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s