kallt ute och man spänner sig= nackspärr

Hej alla! kom nyss hem till min syster efter att jag har tränat barn inför lucia. Jag kände igår att jag började få jätteont i nacken och blev jättestel mer än jag brukar, har dock varit extremt stel i nacken i ett tag så ska snart till en sjukgymnast, men det har blivit ännu värre nu då jag spänner mig hela tiden när jag har ångest och det är kallt ute så då får man lättare nackspärr, nu ska jag i alla fall göra lite ”nack yoga” få se om det blir bättre 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s