Medicin byte ( Inlägget är i samarbete med lifebutikerna)

Hej alla! I samarbete med Life butikerna. Länk till produkten jag tipsar om längre ner i inlägget: http://clk.tradedoubler.com/click?p(282225)a(2999292)g(23951630)url(http://www.lifebutiken.se/produkter/somn-rogivande/antistress/adapt-lugn-200-ml)

Jag håller just nu på med ett medicin byte från fluoxetin som jag ätit i snart 3 år till escitalopram då fluoxetin inte funkar lika bra för mig längre. Just nu håller jag på och trappar ner fluoxetinet har gjort det i 1 vecka ungefär och äter just nu bara en halv tablett varje dag (i 3 dagar) istället för 2 tabletter varje dag. imorgon är det tredje dagen jag tar en halv tablett och på söndag ska jag ha uppehåll en vecka innan jag börjar med min nya medicin. Ett ganska långt nedtrappande då jag började med att äta 1 och en halv tablett i 3 dagar sen 1 tablett i 3 dagar och nu 1 halv tablett i 3 dagar sedan uppehåll i en vecka då fluoxetin finns kvar i blodet väldigt länge och den får inte blandas med escitalopram.

Kan direkt säga att jag känner av väldigt mycket att jag håller på och trappar ner medcinen då jag känner mig extremt deprimerad, har ingen lust eller ork att  göra någonting. Är just nu ute på en turne med min sånglärare och det är något jag alltid drömt om att göra att sjunga för folk men inte ens det känns rolig. Är otroligt trött och orkeslös och när jag får ångest är det värre en vanligt. Så ja det ska bli intressant att se hur det blir när jag har uppehåll 1 vecka. Men som tur är så ska jag till kuratorn på måndag, har inte varit där på länge nu.

Iallafall så är detta inlägg i samarbete med Life butikerna. Och jag tänkte tipsa om en produkt som är en recept fri medicin som lindrar lätt stress/vardagsstress gör det lättare att sova och bidrar till känslomässig balans. Medicinen heter Adapt Lugn och passar perfekt till dom som tex inte fått depression/ångest ställd som diagnos av läkare men känner av lätt nedstämdhet eller lättare oro. Passar även utmärkt för dig som har sömnsvårigheter. Det bästa är att den är växtbaserad och recept fri.  Du kan just nu köpa produkten för endast 97 kr istället för 130 kr. Snabb och säker leverans, innehåller 200 ml.MEDICINEN ÄR VINNARE I SWEDISH HEALTH AWARDS 2017

Du hittar den på länken nedan:

http://clk.tradedoubler.com/click?p(282225)a(2999292)g(23951630)url(http://www.lifebutiken.se/produkter/somn-rogivande/antistress/adapt-lugn-200-ml)

lite mer info om produkten:

Adapt Lugn

En antistress-produkt som bidrar till att göra det lättare att minska vardagsstressen, att varva ner och förbättra sömnkvalitén.

  • Bidrar till normal psykisk funktion
  • Bidrar till känslomässig balans
  • Finns som flytande eller kapslar

adaptlugn200_127460

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s